"Negocierea ca element de comunicare in cadrul intrunirilor publice" Trainingul în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne
In perioada 26-28 Februarie 2013, CReDO in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a organizat 3 traininguri pe tema: "Negocierea ca element de comunicare in cadrul intrunirilor publice". 

Durata evenimentului a fost de 3 zile  (26-28 Februarie 2013) si a cuprins zonele Nord (or. Balti), Centru (or. Chisinau) si Sud (or.Comrat). Evenimentul a fost  organizat in cadrul proiectului „Consolidarea libertatii de intrunire în Republica Moldova” sustinut de Delegatia Comisiei Europene in Moldova ca parte a Instrumentului European pentru Democratie si Drepturile Omului (EIDHR), implementat de CReDO si in temeiul Acordului de colaborare incheiat pe data de 10.08.2011 intre Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova si Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului (CReDO).

Trainingurile de instruire au fost organizate pentru Comisari-adjuncti, Sefii Politiei Ordine Publica, sefii Sectiilor Ordine Publica, pentru sefii Serviciului de Patrula si Santinela si  pentru sefii Serviciului Personal si Educatie dn cadrul comisariatelor de politie teritoriale.

Instruirea a fost bazata pe analiza unor modele comportamentale  ale multimii, descrise atit de teoriile clasice cit si de teoriile moderne,  a fost subliniata importanta comunicarii si negocierii pe parcursul desfasurarii intrunirlor, principiile de baza a asigurarii ordinii publice, a fost analizat un studiu de caz concret, real care a avut loc intr-o tara, alta decit Republica Moldova.

Instruirea s-a bazat pe discutii interаctve, analiza, feed-back.

 

Mass Media

http://mai.gov.md/content/22361

Share: