Alianța Anticorupție și Consiliul Național pentru Participare, în colaborare cu Centrul Național Anticorupție, vă invită să participaţi la masa r

 

Alianța Anticorupție și Consiliul Național pentru Participare, în colaborare cu Centrul Național Anticorupție, vă invită să participaţi la masa rotundă de dezbateri publice pe marginea proiectului legii de ajustare a cadrului legislativ la prevederile Legii nr.325 din 23 decembrie 2014 privind testarea integrităţii profesionale.

Masa rotundă va avea loc la 05.09.2014, începînd cu ora 14-00 în sala de conferinţe a hotelului Jolly Alon (str. Maria Cibotari, 37, Chişinău). Agenda prealabilă a evenimentului este disponibilă la cerere.

În calitate de suport pentru discuţiile în cadrul conferinţei va servi proiectul de lege Pachetul integrității publice de ajustare a cadrului legislativ național în conformitate cu prevederile legii 325 din 23/12/2013 cu privire la testarea integrității profesionale:

La eveniment vor fi prezenţi experţi naţionali în domeniu, înalţi oficiali şi reprezentanţi ai ambasadelor străine și ale organizațiilor internaționale în Republica Moldova. Evenimentul este organizat cu asistenţa Fondului Naţiunilor Unite pentru Democraţie prin intermediul Fundaţiei Est-Europene.

Este înalt apreciată confirmarea prezenţei Dvstre. Datele de contact pentru confirmare: telefon 022-21-28-16 şi/sau e-mail: secretariat_aac@yahoo.com.

Share: